JuNo-BaLa Munkaruházat
Hírlevél
Gyártók

Céginfó
JuNo-BaLa 2006. Kkt.

Munkaruházat, egészségügyi oktatások, mozgóőrségek

Mindenkit szeretettel üdvözlünk weblapunkon!


Kristóf László vagyok, a JuNo-BaLa 2006. Kkt. ügyvezetője. Ezúton szeretném cégünk tevékenységét mindenki szíves figyelmébe ajánlani.

Ambulanciás és bármilyen feliratos munkaruházatot forgalmazunk, a legjobb minőségben. Mindig törekszünk a legjobbat nyújtani régi és új vásárlóink számára, valamint biztosítani a megrendelések pontos időbeli kiszállítását. Cégünk garanciát vállal minden termékre, alapelvünk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal és mindenki azt kapja amit szeretne.

Ruházati termékeinkre bármilyen feliratozást, szitázást, logót, zsebvarrást el tudunk készíteni akár cégeknek, magánvállalkozóknak biztonsági cégeknek pizzériáknak,vagy kórházi osztályoknak. Nem csak elkészítjük, de igény szerint meg is tervezzük a termékeket. Már több mint 100 kórháznak és 200 mentőállomásnak, rendőrségnek, pizzériáknak, biztonsági cégeknek, fodrászatoknak, benzinkutaknak szállítunk problémamentesen.

Ambulanciás pólóinkat, pulóvereinket (zsebes, kapucnis, cipzáras) kínáljuk Önöknek. Termékeink rengeteg színben kaphatóak, a leggyakrabban kért piros, kék, fehér színeken túl rózsaszín, barackszínű, különböző zöld és sárga színekben, vagy megrendelésre (egyeztetést követően) egyéb lehetőségek is rendelkezésre állnak.

FONTOS!!Ha olyan terméket rendel a megrendelő ami nem AMBULANCE feliratú hanem külön kérésre készítettük a méretbeli problémák esetén felelőséget nem vállalunk!!!


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressenek bizalommal elérhetőségeinken (ide kattintva).
Áraink nettó árakkal vannak feltüntetve


Kristóf László
ügyvezető igazgató
junobala@gmail.com
+36-20-805-20-28

Kristóf Judit
üzletvezető 
+36-20-285-000-4


JuNo-BaLa 2006. Kkt.

Cégadatok:

Bejegyző szerv neve: Pest Megyei Bíróság Cégbírósága (ma: Budapest Környéki Törvényszék)
Adószám: 22280688-2-13
Cégjegyzékszám: 13-03-031529
Hasznos